изтеглен файл„Промяна“ стана член на Европейската конфедерация на независимите профсъюзи (CESI).

В писмо до председателя на Обединение „Промяна“ – Димитър Диманов, президентът на ЕКНП – Валерио Салваторе, и генералният секретар на организацията – Хелмут Мюлерс, се казва:

„За нас е удоволствие да Ви информираме, че на своето заседание, състояло се на 15 декември т.г., Съветът на Европейската Конфедерацията на Независимите профсъюзи с пълно болшинство прие Заявление за членство на организацията ви. Бихме желали да изразим благодарността си за доверието, което ни оказвате да защитаваме Вашите интереси на европейско равнище по възможно най-добрия начин.

След като разгледа Вашето заявление, Съветът със задоволство констатира, че отговаряте на принципите и критериите за членство в нашата организация в съответствие с нейния Устав.

След официалното заседание бе проведена двустранна дискусия относно техническите условия, касаещи вашето членство. Като пълноправен член на Конфедерацията отсега нататък вие имате право да участвате в нейните мероприятия, както и заседанията на управляващите й органи, за датите на които ще получите своевременно информация. Междувременно, в най-скоро време ще получите покана да вземете участие в серия от семинари, посветени на демографските проблеми, които са организирани от нашата „Академия ЕВРОПА”.

Използваме случая да изпратим на Вас лично и на всички колеги най-сърдечни пожелания по случай Коледа и Нова година. Изразяваме нашата увереност, че Новата 2007 година ще положи началото на дълготрайно и ползотворно сътрудничество между ПРОМЯНА и Европейската конфедерация на независимите профсъюзи.“

вж. Основни позиции на ЕКНП

https://i0.wp.com/promyana-bg.org/wp-content/uploads/2015/10/изтеглен-файл.jpg?fit=207%2C159https://i0.wp.com/promyana-bg.org/wp-content/uploads/2015/10/изтеглен-файл.jpg?resize=150%2C150ПРОМЯНАНовини„Промяна“ стана член на Европейската конфедерация на независимите профсъюзи (CESI). В писмо до председателя на Обединение 'Промяна' - Димитър Диманов, президентът на ЕКНП - Валерио Салваторе, и генералният секретар на организацията - Хелмут Мюлерс, се казва: 'За нас е удоволствие да Ви информираме, че на своето заседание, състояло се на 15 декември...